42 yaşındayım liposuction ve yüz germe yaptırmak istiyorum ama kararsızım

A Çevrimdışı

asli25

Yeni Üye
Jun 2, 2025
1
0
1
Merhaba hocam
42 yaşındayım uzun zamandır liposuction ve yüz germe düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum

Bu yaşta bu tarz işlemler sağlıklı mı gerçekten güvenli mi emin olamıyorum
Anestezi riski var mı iyileşme süreci nasıl geçer sonrasında bir sorun yaşar mıyım diye çok endişeliyim
Bir yandan da geç mi kaldım diye düşünüyorum

Açıkçası estetikten çok sağlık yönü kafamı kurcalıyor
Bu yaştaki biri için bu işlemler ne kadar mantıklı olur sizin görüşünüzü duymak isterim

Teşekkür ederim şimdiden

Y Çevrimdışı

YTM 

Doctor
Jun 2, 2025
3
3
3
Sayın asli25,

Öncelikle paylaştığınız sorular için teşekkür ederiz. 42 yaşında olmanız liposuction ve yüz germe gibi estetik operasyonlar için kesinlikle bir engel teşkil etmemektedir. Bu tür işlemler, sağlık durumu uygun olan her yaştan hastaya güvenle uygulanabilmektedir.

Elbette ameliyat öncesi en önemli adım, kapsamlı bir sağlık değerlendirmesi yapılmasıdır. Kurumumuzda bu süreç şu şekilde yürütülmektedir:

1. Anestezi ve Reanimasyon Bölümü uzmanlarımız tarafından detaylı ön muayene ve laboratuvar tetkikleri yapılır.
  2. Plastik Cerrahi uzmanlarımız, sizin beklentileriniz doğrultusunda muayene ve gerekli planlamaları yaparak ameliyat sürecine hazırlanır.
  3. Anestezi ve Plastik Cerrahi ekiplerimiz, ortak değerlendirme ile ameliyatın sizin için uygun ve güvenli olduğuna karar verir.

Bu titiz süreç, ameliyat risklerini en aza indirgemek ve sağlığınızı korumak için uygulanmaktadır. Ameliyat sonrası iyileşme süreci ise doktorlarınızın yönlendirmeleriyle planlanmakta; beslenme, dinlenme ve destekleyici ekipman kullanımı gibi tüm ihtiyaçlarınız 7/24 sağlık ekibimiz tarafından takip edilmektedir.

Sağlığınız önceliğimizdir ve endişelerinizi tamamen anlamaktayız. Size en uygun tedavi ve estetik çözümleri sunmak için detaylı muayene sonrası bilgilendirme yapmaktan memnuniyet duyarız. Geç kalmışlık kaygısı yaşamadan, uzmanlarımızla görüşerek süreci güvenle başlatabilirsiniz.

Her türlü sorunuz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Saygılarımızla,
Yeşilköy Tıp Merkezi

Users who are viewing this thread

Back