Revizyon Burun Estetiği Hakkında Araştırma Yapıyorum

S Çevrimdışı

Slayt

Yeni Üye
May 28, 2025
4
1
1
Merhaba herkese,
Daha önce burun estetiği oldum ancak sonucundan tam olarak memnun kalmadım. Bu yüzden revizyon burun estetiği olmayı düşünüyorum. Şu an araştırma sürecindeyim, doktorlar, süreç, iyileşme dönemi ve beklentiler hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum.
Benimle benzer deneyimi yaşayan ya da bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa, öneri ve paylaşımlarınızı duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim 🙏

Murat Çevrimdışı

Murat 

TechnicaL Administrator
Admin
Moderatör
Top Poster Of Month
Apr 12, 2024
95
4
8
Istanbul
Revizyon burun estetiği, ilk operasyondan sonra istenilen sonucun elde edilememesi durumunda estetik ve/veya fonksiyonel sorunların düzeltilmesini amaçlayan önemli bir cerrahi müdahaledir. Bu süreçte doğru doktoru ve sağlık merkezini seçmek, memnun edici bir sonuç elde etmenin en kritik adımlarından biridir.

Yeşilköy Tıp Merkezi, revizyon burun estetiği konusunda uzman ve deneyimli doktor kadrosuyla hizmet vermektedir. Burun estetiği alanında başarılı operasyonlara imza atan uzman cerrahlarımız, hastanın ihtiyaç ve beklentilerine özel çözümler sunarak, doğal ve estetik sonuçlar elde etmeyi hedeflemektedir.

Eğer siz de ikinci bir şans olarak revizyon burun estetiğini değerlendiriyorsanız, Yeşilköy Tıp Merkezi ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir, uzman doktorlarımızla birebir görüşme fırsatını yakalayabilirsiniz. Sağlıklı ve estetik bir görünüme ulaşmanız için yanınızdayız.

Sağlıklı günler dileriz.
Yeşilköy Tıp Merkezi

Murat Çevrimdışı

Murat 

TechnicaL Administrator
Admin
Moderatör
Top Poster Of Month
Apr 12, 2024
95
4
8
Istanbul
Revizyon Ameliyatı Öncesi ve Sonrası Fotoğrafımı Ekliyorum:

Aşağıda revizyon burun estetiğim öncesi ve sonrası fotoğrafımı görebilirsiniz.
Süreci değerlendiren ya da benzer deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum.

9.jpg

Users who are viewing this thread

Back