tekrar göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum

M Çevrimdışı

mabel

Yeni Üye
Jun 2, 2025
1
0
1
selam
daha önce iki kere göğüs estetiği yaptırdım ikinci ameliyatta silikon patladı uzun süre ilaç kullandım ve o süreçte baya zorlandım şimdi tekrar yaptırmak istiyorum ama açık söyleyeyim kimseye güvenemiyorum

herkes sosyal medyada mükemmel işler yapıyor gibi görünüyor ama iş ciddiye binince ortada kimse kalmıyor yaşadıklarım yüzünden artık kime inansam neye güvensem bilmiyorum çünkü dışı başka içi bambaşka bir sektör haline gelmiş durumda

reklamla değil gerçekten işini düzgün yapan doktor arıyorum sonrası da önemli çünkü ameliyat bitince yüz çeviren birilerini değil gerektiğinde destek olan bir ekip istiyorum

burada başına benzer şey gelen var mı memnun kalan ya da keşke yaptırmasaydım diyen varsa lütfen yazsın çünkü bu sefer hata yapmak istemiyorum

Y Çevrimdışı

YTM 

Doctor
Jun 2, 2025
3
3
3
Merhaba 🌸

Yaşadığınız zorlu süreci içtenlikle anlıyoruz. Estetik operasyonlar sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal olarak da hassasiyet gerektiren süreçlerdir.

Bizim klinikte kullandığımız silikonlar, dünya genelinde kalitesi ve güvenilirliğiyle öne çıkan, garantili markalardır: Motiva ve Mentor.
Uzun ömürlü, doğal görünümlü ve güvenli sonuçlar için bu markaları tercih ediyoruz.

Cerrahi ekibimiz, hem operasyon öncesi hazırlıkta hem de ameliyat sonrasında titizlikle ve büyük bir sorumlulukla hareket eder.
Amacımız sadece başarılı bir operasyon değil, sürecin her aşamasında hastalarımızın yanında olmaktır.

Eğer aklınızda soru işaretleri varsa, tüm detayları şeffaflıkla paylaşmaktan memnuniyet duyarız.
Bu kez kendinizi gerçekten güvende hissedeceğiniz bir deneyim yaşamanız için buradayız. 💙

Users who are viewing this thread

Back